Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett beslut eller flera?

Blundar, vill inte se.
Torkar tårar, vill inte gråta.
Stöter bort, vill inte såras.
Faller tillbaka, vill inte chansa
Håller fast, vill inte förlora.
Somnar, vill inte vara vaken.
Dör, vill inte leva.




Fri vers av Bolle
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-07 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bolle
Bolle