Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev till min nuvarande pojkvän innan vi blev tillsammans, för att beskriva hur jag kände för honom :)


Tankar om kärlek

Ditt leende bränner inom mig och gör det svårt för mig att sova,
Du är det finaste jag varit med om, det kan jag dig lova,
Dina armar runt om mig, din doft den gör mig galen,
Dina blickar kittlar mig tvärs över matematiksalen,
Vid ett stjärnfallsregn vi står och får en chans att önska,
Jag tror att andra vid det här laget önskar sol och evig grönska,
Men min önskan ligger långt in i mig, inlindad i siden,
En önskan om evig kärlek, nu och för alltid fram i tiden.




Bunden vers (Rim) av Bolle
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-08 00:01



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Så otroligt vacker kärleksförklaring :)
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Bolle
Bolle