Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödelagda

 

det är allvar
tiden sviker

en existens

fullgod
att överleva

det, de inte vill veta

de

vi lever av

de som möblerar
våra tomrum

...

låt dem aldrig
komma in

låt dem aldrig
se

mera




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo