Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag hade varit någon annan skulle du kanske ha brytt dig mer jag hade använt svåra ord men nu gör allting bara ont


injicera hela världen i dig

Polisen sa att jag var för full och jag sa
nej jag vill inte dö jag lovar jag vill leva
på alla fyra sa jag att jag inte vill misslyckas
aldrig vara ett misslyckande
aldrig någonsin så dekadent
Och om det varit knark
ja om det varit vad som helst utom starksprit
i en väldigt liten kropp med väldigt mycket ångest
hade allting varit annorlunda
horat ut mig bara för att slippa veta

Ville ju bara bli glad
Ville bara inte vara jag
Tänkte titta hit se att jag vill
se att jag går i bitar här fattar du inte det
men du vill inte ha någon jag vill inte ha dig
Egentligen vill jag bara
vara lite mindre ensam
mellan alla andra som vill ha dig men inte som jag
Aldrig lika mycket som jag önskar att jag inte gav
alla de där som var dina så mycket
men jag var aldrig någon
Aldrig någonsin mer




Fri vers av sadako
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 23:19



Bookmark and Share


    //Nikita
Berörande
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako