Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömt

breder ut mina vingar
över hans vidd

sluter ögon
över våra drömda
landskap

glider förbi
över ett liv
vi skapat

från ovan

slår mig ner vid
en plats
mer avlägsen

och det liv
vi drömt

kanske skymtar

men mina vingar
orkar inget mer

och jag vågar inte
landa
i det

jag inte vet

men jag minns
mina drömmar här

håller dem
vid liv
på ett säkrare

avstånd

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo