Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någonting måste jag ju ladda upp. den här är tre-fyra år gammal, det var innan jag blev för pretentiös, haha. i can still hear you saying you would never break the chain


ingenting, ingenting

Människor i vitt torkade dina tårar
och du skar dig där den resterande gråten föll
Du var svag, du stack, gav du upp?
Fy fan för att du lovade, fy fan för det
FY FAN för dina jävla piller, fy fan för mängden
och det var inte okej med mig, det var inte okej!

Nej, din lägenhetsdörr var uppbruten och trasig i
huset där allting ekade och dina grannar
var mer sjuka än vad du var
Så lätt du sa att nu, nu tänker jag inte finnas
för nu funkar inte era lyckopiller längre

Vi minns det fatala telefonsamtalet din mamma fick
och jag minns dina armar, nej
jag minns knivarna under din säng, tätt intill
I dimman av mina tårar minns jag alla ord
sömntabletter-sjukhus-akuten-magpumpning
som de viskade till mig när gråten tagit slut

Människor i vitt torkade dina tårar
och du skar dig där den resterande gråten föll
Jag satt i din lägenhet och tittade på dina affischer,
du läste det Sid skrev till Nancys mor högt
Min egna Nancy hade bokmärkt tragiken och
knivar under din säng, så nära, så nära inpå mig




Fri vers av sadako
Läst 308 gånger
Publicerad 2010-08-19 18:25



Bookmark and Share


  PPQ
vilken text den träffar en som ett knytnävslag, man vaknar till
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako