Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom dig

 

dina trevande händer
letar efter liv
inom

dina korta andetag

ger anledning
att vaka

du försöker
överleva

genom vår kyss

dina tysta tankar
förgör

vet du?

är dansen över elden
ett spel

är du skyddad
mot kärleken

botad?

 

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-22 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo