Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har hört att folk håller på med stycken och sånt i don't, typ. inte när jag måste skriva och det inte är pretentiöst nonsens när jag måste hänga ihop bättre


påklätt ärlig

mår så väldigt illa
gör så väldigt illa
vill helst inte
vara just nu
men du är alltid och jag har givit allt
fattar du det
krävdes allt för att ge allt
här är jag
i dina händer
i vatten vaknar allt till liv
men jag är ingen gudinna
i natten är jag
den jag minst av allt vill
så snälla förstå
vad jag säger till dig
precis just nu




Fri vers (Fri form) av sadako
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-12 23:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Strunt i reglerna. De är bara i vägen. Liksom alla förståsigpåare.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako