Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla brustna hjärtan är mina


min otränade dans
in och ut
från ditt fria

älskande

vemodiga steg
stapplar

 

tappar takt

förlorar meningen

står stilla på ett golv
blankt
av sjösatta tårar


vilsen
 i din kärleks
laglösa empati

orkar inte vara arg

endast stå kvar
stilla
med blicken fäst

mot alla mina avlagda

drömmar


och du sover
likt ett sorglöst barn

glömmer allt annat 
än nu

men alla brustna hjärtan 
är mina


förevigt ristade
på min näthinna


för mitt hjärta har slutat

känna

 






Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-04 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo