Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagbok igen få ut det'


sömnlöst rum

skriver om poeter och profeter
en buddhistisk fantasi med kniven i ryggen
tänkte jag
within the sound of silence att man
hör alldeles sällan med öronen mer än hjärtat
det som sitter utanpå insidan
jag
sträcker upp armarna söker himlen för
midnattssolen har dött den finns inte mer
och ork armarna är domar domnar bort
har vinterandedräkt fast det är plusgrader

vi säger kyla vi kastar ur och negativa joner
plattar nyper av lockar och vrider
som våra frisyrer vi bänder på verkligheten för att passa mer
än passa in
smärtfritt
där vi redan sitter som händer i handskar
lojala mot alla som skär sig
som olja och vatten mer än som den där och det andra
det som är stål och LKAB förkortningar för annat
som hos varandra vi är

såhär ibland
skapar egna språk menar att
man passar och flyter ihop med verkligheten och
drömmen som
en ärta i ryggen
cinderella dressed in yella

sleeping beauty somnat på gatan
i rännsten och brutet
ben




Fri vers (Fri form) av sadako
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako