Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tynande

 

har du gjort avbön 
återkallat?

var undergång
den stickande meningen

hånfullt stirrar det åter
när känslorna trasar

inom
ett tynande hjärta

ett stycke kött
förpackat

i din värld

stämplat
med bäst före
datum

 

i

     din

 

             v ä r l d

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-11 20:15



Bookmark and Share


  Fredric
i en skyddande atmosfär... där all luft sugits ut och ersatts med gas... Där är man finare längre... men man blir allt för mör...
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo