Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t i l l b a k s

 

evig vakan
i vår minneslund

fällda tårar
blir pärlor
att trä

ett smycke
kring min hals
blir det enda vackra 
kvar

innan det kväver
innan världen

går under

och jag klamrar
vid gamla
övergivna

ögonblick

innan de släpper
sitt tag

och jag stilla 
slumrar 
till ro

tillbaks

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo