Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte nu

 

jag håller hårt
i en hand
för svag

i vilket ögonblick 
som helst
kan det brista

till ohållbart

men orubbligt står jag
i det fördolda

självvalt

kvar i något offrat
som plågar

kvar i ett minne
att älska

 

men inte nu

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-12 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo