Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men det har ingenting med dig att göra, fatta det


eliminera mig lite till

titta jag har gått sönder
eller nej jag har inte gått sönder
jag går upprätt
och svarar på tilltal
rycker till som alla andra
om kaffet är för varmt

fast jag
förstår inte vad de säger
och orkar inte upp på morgonen
men när man gömmer sig under kudden
blir man bara en i statistiken
av dem som inte längre vill

ligger på toalettgolvet och
det är så tyst när jag ropar
"gå utan mig jag har lite ont i magen"
men det är okej med mig
jag är inte heller här




Fri vers (Fri form) av sadako
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-18 00:14



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
känner igen mig

så jävla bra
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako