Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i huvudet om jag måste förklara nånting om allt som är är inte gjord för allt det där


Syntax error, fyllehack

tänker att du dör
långsamt
och dansar söderut
låter bröstkorgen leda dig till afrika
en fri fågel blir du

och jag är ensam kvar

händerna
är
trasiga, smutsiga
och var inte vid mig, nej
bara läpp mot ärr
du är för fin för det här

men spelar det någon roll

det blir mörkt innan och svart efteråt
vem sa att man inte borde
om man måste
vilja

de sa; du kan inte stå
än mindre gå
-bara så ni vet, jag vill leva
men ingen bryr sig i dig
hejdå

och
nej jag menade
det inte så men snälla jag
är som alla andra ikväll

jag har buteljerat ren glömska
för den som har
alldeles för bra minne




Fri vers (Fri form) av sadako
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako