Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flaskpost

fram och
tillbaks

leder våra meddelanden
alltid hem

men ingenstans




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-20 15:04



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..
2010-10-20

  Lena Själsöga Keijser
Vackraste

ser havets skönhet
ser flaskan
med budet
en lapp
kanske vit

förhoppningsvis

ser ordet ingenstans och det är ett vackert innebördsord
ser havet andas en vacker ocean fylld med livspärlor
däri når vi

Tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo