Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föddes i våra ögonblick

 


din önskan om mera
vårdade sår


öppnade
av hjärtats brustna sömmar

men du var min läkedom, 
kärleksört

mot det brända

en själ att älska 
utom tid och rum

din enkla närvaro

förgyllde allt
jag hade att önska

vi ägde frukten
vi smakade

sött,

heta, förbjudna
smaker

bortom sinnen

bortom här

vår otillåtna kärlek
oanvänd,


fri




Fri vers av Ex¤animo
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-21 20:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Som skönsång...
2010-10-22

  issac.a.m
Så talande...
suckar...
2010-10-21

  lisa"puzzle"svensson
en längtan efter mer...
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo