Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kattig råtta

Flickan är givmild men ändå så bitter.
Monopol.
Sänggavel.
Regelglitter.
Vem får hatten och nordmanstorg?
Du tar det du vill och lämnar din sorg.
Virrvarr och känslor och syftet är glömt.
Morgon.
Lyckan den har hon drömt.




Fri vers av priscilla
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-24 15:48



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Det är intressant
och du får in monopol på ett snyggt
sätt
i fragmenten
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

priscilla