Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara tjock

man kan inte springa
man kan inte socialisera
man kan inte vara genuint glad
man kan inte leva

jag hatar män
jag brukade se ner på gudrun
nu när jag sett ljuset
ser jag ner på alla andra




Fri vers av priscilla
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-17 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hellre så än en sticka
2012-11-03

  Flickan utan namn
rakt och ärligt
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

priscilla