Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten är ung

du lämnade mig.
jag är så lämnad och det gör så ont.
närhet och värme får jag aldrig igen.
tittar ner på min vänstra handled där ärren är kvar
från den där andra kvällen när det gjorde så ont.
eller vad det på dagen?
minns inte.
minns ingenting.
cilla kan man inte ta sönder. hon bara glömmer vad som hänt.
jag vågar inte tänka.
men mitt internet är så långsamt.
jag vill inte tänka.
men vad ska jag göra?
Klockan har bara nått 19:42
men dagens hopp är redan slut.
det enda som finns kvar är ledtrådar
om hur man eliminerar ont med ännu mera ont.




Fri vers av priscilla
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-18 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

priscilla