Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte

jag vill inte

jag vill inte
sakna dig så
när du inte är
nära

jag vill inte
bli ledsen
när du inte hör
av dig

jag vill inte
va liten
och svag
ynklig och
beroende

men jag blir
det ibland

ändå




Fri vers av pixiee
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 17:03



Bookmark and Share


  Jaseph
Starkt uttryckt!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee