Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oro

ibland kommer det
en liten oro
krypande

onämnbar

tänk
tänk om

jag inte framstår
som lika fantastisk

om du inte har någon
att jämföra med







försöker skjuta bort
oron




Fri vers av pixiee
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee