Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Ska ditt ord alltid väga tyngst nu?

Som för att väga upp dina långa
tystnad?

Är det bara dina åsikter som är viktiga?
Och som ska lyssnas på?

Ska vi andra anpassa oss nu,
för att du ska må bra?


Balansgången är svår

mellan galenskap och förnuft
mellan elakhet och tydlighet
mellan vilja och ovilja
mellan kärlek och hat


Tar ett djupt andetag
och hoppas att vi inte trillar av
den slaka linan




Fri vers av pixiee
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här fångar du väl svårigheten att hålla balansen på slak lina.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee