Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver bara vid mina låg-stunder.... o nu är jag här igen......


Här igen....

nu är jag här igen
vid mina dunkla sinnens mod
jag önskar du var här
hos mig....
min mamma....
men
du är på någon annan plats
bort från mig

långt bort,
trots att jag bett dig vara hos mig
men vad kan jag göra???
hur kan jag tvinga dig att
älska mig?
......
nej det var väl det jag visste...
det går inte....

önsketänkande....
av en dotter
som inte borde blivit född...





Fri vers av trollflöjt
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 00:27



Bookmark and Share


    trollflöjt
tack!
2010-11-02

  Sonja Sidorow Lapington
oj där tog du mig....är där du är ...fint diktat om svåra känslor
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt