Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natti natti

Sov gott min älskling
sov nu i hundra år

dröm sött raring
dröm inte om mig

hoppas du inte vaknar mer
bara sov så gott

prinsessan kanske kommer
på sin höga häst
och kysser dig

hoppas hon biter dig

sov gott




Fri vers av trollflöjt
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-11-13 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt