Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du...

din blick

får mig att rysa

mitt skratt stelnar
och jag böjer nacken
stirrar i golvet
vet precis hur ditt
ansikte ser ut just nu

det är dags
att betala
för det jag gjorde
igår
för mitt slarv
idag

jag förbannar tyst
mig själv
samtidigt som tanken
tänder mig så
fruktansvärt
mycket

oro för vad som
ska komma
var din gräns går
idag

samtidigt som
det strömmar
flödar
kärlek
emellan oss

smärtan
känslan av
maktlöshet
att vara helt
i din händer
dina nycker
dina önskemål
dina tankar

att för en gångs
skull släppa
släppa kontrollen
totalt

får mig att
explodera
i en kaskad
av motsägande
känslor

smärta och njutning
om vartannat
tills hjärnan
och kroppen inte
kan särskilja
dem

idag minns jag
känslorna
påminns varje gång
jag sätter mig
ner

tack härskarinna
för att du
tar så bra
hand om mig




Fri vers av pixiee
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-04 10:49



Bookmark and Share


    that girl
fantastiskt hur verkligt det känns.
luften mellan raderna ångar.
2010-11-06

  Ola Rydberg
Livsbejakande
hett och helt
rätt
2010-11-06

  queenia
underbar text om den innersta njutningen...
2010-11-05

  Jean-Michel Orblin
Lite hårdkokt men bra ändå
2010-11-04

    ej medlem längre
Bra att du bytte titel!
Gillar skarpt vad jag läser,
du skriver så att jag upplever
jävligt snyggt.
2010-11-04

  Linnéa Lindblom
Intressant ämne... Jag börjar tänka på sambanden mellan religiös smärta och sexuell smärta. Hur det är just släppandet av kontroll som är det viktiga... Det befriande. Det är därför detta är en bra text, för att den handlar så uppenbart om någonting sexuellt, men målar ändå en bild som är lös nog för läsaren att tolka själv. Det är vad bra poesi är för mig egentligen. Jag gillar hur du håller den "luftig" i formen. Min enda kritik är att jag personligen inte vill ha bdsm som titel.. Just för utan den titeln blir texten mer personligt tolkningsbar och lite mer mystisk. Jag gillar din stil att skriva, mjuka övergångar mellan raderna. Tack!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee