Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missförstånd

det är så lätt hänt

missförståndet
är ett faktum

känslorna har redan
fått fäste

och det behövs
många ord

för att komma rätt
igen




idag är en ny dag




Fri vers av pixiee
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 07:30



Bookmark and Share


  Yheela
...och så har vi imorgon ifall det inte löser sig idag.
Fint!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee