Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nervös väntan

hoppas hoppas hoppas

jag vill ju
så gärna

ett steg vidare
ett steg i någon slags
riktning

istället för
det nuvarande
stiltjet

hoppas hoppas hoppas




Fri vers av pixiee
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee