Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika sanningar

tack

för att du vill prata

tack

för att du berättar
hur dina sanningar
ser ut

tack
för att du lyssnar
på mina

vårt samtal
ledde fram till
vetskapen

om att något
totalt grundläggande
var oklart

shit

jag är glad att
det slog mig

att jag var
tydlig
och
övertydlig

hoppas vi
kommit längre nu

på vår gemensamma
resa




Fri vers av pixiee
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-08 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra
2010-11-08

  queenia
ja, ärlighet ar den bästa grunden för ett gemensamt liv...:)
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee