Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And I try to look so bad to not fit in your world My pretty face is going straight to hell And I try to look so bad to hurt my parents now and heaven is the closest thing to hell


sömnstörningar

vi är lite som glaskulor
liksom bräckliga, men vi går aldrig sönder
vi faller bara till marken
tar smällen
rullar vidare

ibland vill jag vara som du
när du bara studsar iväg
du är howl
alldeles magisk
jag vill också kunna flyga

men snart blir jag mer än förut
nånting annat än vad jag varit innan
någon gång kanske jag slipper mig själv




Fri vers (Fri form) av sadako
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-17 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako