Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bella ritar





Tyst i storskogen
04 30
Bella studsar av förtjusning
i nyss fallen snö
av ny

en ekorre knatar på stammen
av gran

syntes där stjärten
av rådjur ?

tystnaden
talar djupare
än mänsklig kärlek

rötter och sten är nedbäddade

vi stannar lätt flåsande
för att riktigt känna
på vår nya långa
andedräkt

Bella ringlar fram
en varm, lika lång
teckning
i snön

modern konst halv fem
i Storskogen

vintern är här




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 10:50



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mm, vilken underbar bild
och jag gillar det språkliga upplägget
nästan som en hastigt tecknad anteckning. blyertspenna på papperslapp. för att inte glömma av hur det var där i storskogen.
tänker att raderna
"modern konst halv fem
i Storskogen"
nog inte behövs, det framgår tydligt än då
titeln gillar jag
fin text som jag tar in
2010-11-18

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fin skogsvinterstämning fångad målande här
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP