Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du undrar

 

lät dina ögon
möta mina
lät dig komma in

tog din hand och lade
mot ett hjärta

ett hjärta som slagit
för hårt

vilade mot ditt bröst
men fann mig sömlös

rädd

att mista
kärleken

du gett

för jag anar
du älskar
för lätt

och jag älskar
evigt

och för svårt

så om du undrar
när jag klamrat
runt din hals

sökt dina svar

när du tystnat
lämnat dörren stängd

för om du undrar
så var det
därför

jag höll fast
och sköt ifrån

jag var alltid rädd
att älska

till slut

...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-25 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver innerligt vackert om kärleken och sårbarheten.
2010-11-25

  lisa"puzzle"svensson
den är så sorgsen och så klok
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo