Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stå kvar

 

min blomma
förlora inga blad
håll kronan högt

låt ingen
plocka dig
likt en sak

att endast slita sönder
vara vacker för ett tag

pryda någons fönster

låt ingen trampa
det liv du gavs

stå dig stark
och bedröva dig inte
över regn

när himmelen öppnat sig

det får dig att växa
en dag

för solen vaknar

lyser

dig varm

och glöm aldrig
du är alltid vacker
oavsett

öppen
eller stängd

 

...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-25 14:52



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Så underbart och klokt skriftat...
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo