Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porer (i umbra)



Infra i ett ostängt öga, fyrljus över frilagd grav. Jag ligger här under dina fötter, snö faller i mun. Du borstar mig med ditt starka hår, penslar mig fram ur levrad vind. Du lägger fint blåtonat splitter mot mina ryckningar, blåser röd sand i håligheterna. Jag vill inte sluta nu, jag vill inte sluta nu. Jag vill inte sluta nu.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-26 21:05



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
fantastiskt!
2010-11-28

    ej medlem längre
håller med där , så jäkla bra
2010-11-28

  /Isabel
Uttycksfullt

(som ljudet ur ett instrument, smekande; en gitarr, kanske?)

Utan att kunna förklara varför, ser jag den levrade vinden som själva livet (levandet).
2010-11-27

  Lili Samuelsson VIP
så jäkla bra, vilka bilder. älskar "Du borstar mig med ditt starka hår, penslar mig fram ur levrad vind."
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson