Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så.


En natt utan sömn. Händer och fötter svala. Jag mår i märgen gott och i själva fundamentet ett levande liv, men de här många dagarna utan en kram eller en hand över min eller i min gör människodjuret i mig sårbart. Döden slickar mina lungspetsar, is om revbenen, frost i svalget. I drömmarna huserar alla en gång levande, de rumsterar om och kanske ropar de mig lågmält pratande till sig. De är alla vänliga och till synes friska.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-07 19:58



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Berörande om existensen . . .
2021-07-03

  Engel
akta dig du, min vän. minnen är luriga att tas med.
2021-02-08

    Lena Staaf VIP
Den svala pusten av döden finns här omkring oss och vi kan inte driva bort den med en varm hand över varandras. Men dina ord var vackra och jag sparar dem.
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson