Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt enfaldiga

 

hungrig, drack jag ur
din blommas

dolda önskningar

höll mig kvar vid
din kärleks konstlade

magi

när vi älskade
och du lade ditt huvud
mot mitt

längtande

och mitt sköte
bar ditt hjärtas namn
endast ditt

och jag var fulländad
en tid

och sårbar

ditt rike
var mitt tilltänkta

tills räkningen 
landade mig 

hårt

och mina tårar föll

från gud




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-28 13:20



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
renande tårar, kram
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo