Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slängd till perspektiv

 

efter att du slängt mig
över ditt höga staket
var det nästan ledsamt
att se dig

så inhägnad... 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-28 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Talande bildspråk om olika perspektiv, frihet och instängdhet. Bra!
2010-11-29

  lisa"puzzle"svensson
folkets jubel, hurra vad bra!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo