Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du höll inte den kvar.

Du viskar,
hör du dem tysta skriken älskling

jag svarar sårande,
det är så det låter när min själ vill lämna mig




Fri vers av M.B
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 12:48



Bookmark and Share


    vilgot hellros
sorligt men bra, starkt
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B