Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattspya i mörkret

Jag håller på att gå under
Famlar fram i mörker
Hård asfalt
Inga skor

Och jag är så jävla rädd

Jag är rädd för att leva
Men lika rädd för
Att inte leva

Och dikten du skrev till mig häromdagen
Som träffade mig rakt i hjärtat
Skapade ett ärr

Jag blev så rädd
För dikten handlade om mig
Verkligheten var för verklig
Och
Jag håller på att gå under
Så snälla ge mig en gräsmatta
Eller ett par skor

För vägen är för svår för brustna själar




Fri vers (Fri form) av M.B
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-21 03:41



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Sällar mig till hyllningskören, rubriken är slagkraftig!
2015-06-21

  Ola Rydberg
bra starkt
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B