Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag kan fixa detta"


Förstör det som jagat dig i evigheter - Alt end

De sa
Förstör det som förstör dig


- Hon skjuter sin spegelbild
Och räddar livet.




Fri vers (Fri form) av M.B
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-19 00:40



Bookmark and Share


    skamfilad
Helvete vad bra!
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B