Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan svar

 

ett rop mot rymden
öppnade en himmel

klar

då rastlösa stjärnor
landade mjukt

med mening

när ditt hjärta
mötte mitt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-09 18:58



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
vackert!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo