Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det frivilliga i bitterheten





många säger
de inte ska bli bittra,
att man kan bestämma sig
för att inte bli det...

högintressant tanke !

jag undrar hur de tänker
som beslutat sig
för att bli det




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 10:19



Bookmark and Share


  objekt3
Teori: "Jag skall inte bli bitter."
du lyssnar på dig själv tar in och bearbetar
och så härlåtere för din hjärna:

Praktik: Jag skall bli bitter.

Jag brukar tänka, ibland, att jag skall bli insert optional adjektiv
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP