Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rika liv

 

inte är jag rädd för sömnen
den är god
och inte är jag rädd för att bli kallad
mitt i vardagslivets brådskande projekt
jag är mera rädd för att bli överflödig
när allt är färdigt
och få vänta i ett tomrum

ändå ber jag om en gnutta extra tid
att värdigt avsluta och lägga bakom mig
vad ingen annan kan och ska behöva
reda ut

jag tänker inte säga när jag packat
och står klar att resa
det får bli en hemlighet
emellan mig och evigheten
jag älskar livet
alldeles för mycket
men när så sker - mitt liv var rikt!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-12 23:48



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Så otroligt skönt att känna känna så.
2010-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet att ditt liv är rikt och att du berikar.
Så jag kan verifiera detta påstående med råge.
2010-12-13

  walborg
Fint att läsa - och samtidigt se in i de kloka kattögonen som ser rakt på en.
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger