Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stoftet

 

fattar taget
om ditt varma
...

och jag lever 
i din famn

men ditt sanna
skrämmer mig

inåt

och rädslan

tar liv 
av en framtid

och hjärtat kyls

tankar
mal ner

varje dröm
till verklighet

för att inte dö

av lögner

 

och kärleken

 

är stoft

 

för vinden

men håll fast

väck mig
från mig själv

driv ut
en rädslas 
gammal demon

för evigt

var min vän
min enda

älskade

som krigar

bara för oss

 

 

bränn, 

         mitt kors

              

 

                       

 

 

 

 

du har elden

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-13 14:07



Bookmark and Share


  Julio VIP
Fint skrivet, och starkt
2010-12-13

    Max Poisé
Ett stoft värd att läsas om och om igen.
Mycket fin text som leder fram till ett oväntat
slut och som sätter punkt på en skrift som
är fantastiskt välskriven och ren.
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo