Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en cigarett bland silverkulor och blinkande julgransljus

det är något skrämmande med drömlösheten
och närvaron som ekar dystert

smaka på ordet hemtrevligt
h e m
t r e v l i g t

trevar mig fram
i känslan av något förlorat som gömmer sig

barnatro


bakåt

flyter med ansiktet neråt
hittar hem till julestrid
där ögon slocknat
och grinet är det enda som glittrar
av saliv och återhållna snyftningar

bland nervält gran och trasiga kulor brinner en cigarett

det är julefrid





Fri vers av Trädflickan
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 23:00



Bookmark and Share


    hejmartina
haha åh. tyckte verkligen om denna. den bittra sanningen.

"det är någon skrämmande med drömlösheten. Och närvaron som ekar dystert"

Briljant!
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan