Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan orden

ord kom till mig
jag vill

måla lite bara

kom till mig ord så ska vi leka lite

ta en svängom
dansa och glöda

kom ord kom

så ska vi åter leka


det är genom er jag lever och drömmer


utan er är inget











Övriga genrer av Trädflickan
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-05 23:00



Bookmark and Share


  mjuk
Fast det är ju just det du gör, leker med orden *ler*. Tummen upp för dessa ord.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan