Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon, 2011

Gott Nytt År alla poeter!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-31 01:42



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Tack för året som gått, Gott Nytt År!
2010-12-31

  Nattsuddan
Gott nytt år
2010-12-31

  Lili Samuelsson VIP
gott nytt år
2010-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, Måna. Tack ska du ha för året som gick, som du bidragit till att förgylla.
2010-12-31

  PPQ
gott nytt år kära granne:D gott nytt år
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger