Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista versen

Det är så nära nu
Kylan
Om jag bara räcker ut handen
och sträcker på mig
så kan jag nästan greppa det

Känna smaken av salt och järn på min tunga

Adrenalinet
Vemodet

Och du är inte där och håller mig tillbaka
Från kanten

Bara ett litet steg

Ett
litet
steg.




Fri vers av kallsup
Läst 276 gånger
Publicerad 2011-01-09 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallsup