Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofog

Du väljer att vända bort blicken
men din perversa nyfikenhet är påtaglig,
tjock och klibbig som dimma
Kom,
viskar jag och gestikulerar med mina blodiga händer
Jag kan visa dig järnet,
euforin,
bättre än vinet du häller i din kristallkaraff,
vem fan bryr sig om årgångar
eller Carl Jans smackande tunga
Kom,
dela min morbida fantasi
Inte?
Bra
då blir det mer åt mig.




Fri vers av kallsup
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-08 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text fascinerar med en styrka som känns. Gillar!
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

kallsup