Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vertigo

Jag har sagt det så många gånger förr,
menat det varenda gång
Jag menar det fortfarande
och när mina ögon väl är vakna ur galenskapen
så hoppas jag att du kan läsa det,
se det
att från djupet av mitt kalla hjärta,
dit få får tillträde,
är du en av dem jag värderar högst,
som satt de djupaste spåren
En del av mig
Men i dig är jag som tumören
som långsamt tar ditt liv
och din lycka ifrån dig
Din nekros
Jag tror inte på Gud,
inte på Satan
Men kanske på ett ljus
som har expanderats
Eller på ett mörker
som har tagit mänsklig form.




Fri vers av kallsup
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-10 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallsup